"Prevenirea cancerului". Conferinta si lansare de carte la Consiliul Judetean Caras-Severin

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Conferinta si lansare de carte la Consiliul Judetean Caras-Severin resita.ro - Conferinta si lansare de carte la Consiliul Judetean Caras-Severin FOTO: resita.ro

Joi, 4 septembrie, la orele 17:30, in Sala de Sedinte a Consiliului Judetean Resita, va avea loc conferinta cu titlul "Prevenirea cancerului".

Evenimentul este organizat in continuarea activitatii de sprijinire a Clinicii Nera, de catre Fundatia Sfanta Irina in parteneriat cu Episcopia Caransebesului. Conferinta va fi sustinuta de catre Prof. Dr. Pavel Chirila. Cu aceasta ocazie va fi lansata si cartea cu titlul "Prevenirea Cancerului", cu un studiu economic comparat, autor Prof. Dr. Pavel Chirila. Prof. Dr. Pavel Chirila este doctor in stiinte medicale, medic primar medicina interna, profesor de Bioetica laica si crestina, are supraspecializare in fitoterapie si homeopatie. Domnia sa este presedintele Asociatiei Romane a Medicilor Fitoterapeuti (ARMF). Este medic naturist, practician al medicinei crestine si autor al mai multor lucrari de specialitate. In cartea "Spitalul crestin", dr. Pavel Chirila contureaza imaginea unei institutii care are in centru ca si inima, Biserica. Pe langa Centrul Medical Naturalia a reusit sa ridice, cu sprijinul Comisiei Europene si al unor fundatii caritabile, singurul asezamant de tratare a bolnavilor de cancer si leucemie in faza terminala, Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfanta Irina".

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar