Golan a lansat un nou videoclip. Clipul "Promises" a fost filmat la Berlin

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Golan a lansat un nou videoclip. Clipul "Promises" a fost filmat la Berlin  resita.ro - Golan a lansat un nou videoclip. Clipul "Promises" a fost filmat la Berlin

GOLAN, adica Alex, Charlie, Mihai si Ernesto, cei patru aventurieri ai spatiului acustic, au lansat, la Casa Presei, mult-asteptatul videoclip al noului lor single "Promises".

In paralel cu activitatea intensa de studio si concertele prin tara, baietii s-au inhaitat cu regizorul Michael Mircea si au fugit la Berlin. Timp de doua saptamani, s-au tras cadre prin cele mai interesante locuri ale orasului, indoor, outdoor, pe timp de zi si noapte, pana dimineata tarziu. Single-ul ales pentru noul clip este "Promises", o piesa noua, care s-a putut auzi in ultimele prestatii live ale trupei. Vizualul clipului este usor melancolic, in ton cu piesa dreamy. Golanii au preferat sa nu isi faca aparitia in fata camerei, de aceasta data lasand loc unei prezente feminine talentate, care joaca rolul central. GOLAN combina muzica electronica si instrumentele live intr-un mix eclectic, fantezist si dansant in acelasi timp. Proiectul s-a cristalizat acum ceva timp, insa a luat forma finala anul acesta, cand a atins formula actuala: Alex – trompeta & clape, Ernesto – percutie, Charlie – DJ & sampling, Mihai – voce. Piesele GOLAN sunt rezultatul unui arsenal intreg de instrumente trecute prin filtrul experientei si influentelor acumulate de-a lungul timpului. Cu cateva release-uri si zeci de concerte in toata tara deja la activ, cei patru GOLANi se pregatesc de lansarea primului album in 2015.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar