I-a luat banii, dar i-a lasat un bilet. Patronul unei spalatorii din Timisoara, pacalit de un resitean

Joi, 04 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Patronul unei spalatorii din Timisoara, pacalit de un resitean resita.ro - Patronul unei spalatorii din Timisoara, pacalit de un resitean FOTO: voceatimisului.ro

Un resitean este cercetat de politistii timisoreni, dupa ce a plecat de la serviciu cu incasarile din mai multe zile, dar si cu telefonul de serviciu.

Patronul spalatoriei sustine ca totul s-a petrecut in timp ce el si familia se aflau in concediu. "Am plecat in concediu linistit, stiind ca pot sa am baza in el. L-am mai lasat si cu alte ocazii sa se ocupe de tot in locul meu, dar niciodata nu a facut asa ceva. Avea si telefon de serviciu, un Samsung Galaxy S2, cu abonament nelimitat. A fugit si cu mobilul si cu incasarile, in noaptea dinspre duminica 31 august, spre luni, 1 septembrie", a declarat acesta pentru voceatimisului.ro. In total, resiteanul care lucra la spalatorie de aproximativ doi ani, a fugit cu suma de 3000 de lei. Inainte sa plece cu incasarile, individul si-a facut timp si i-a lasat un bilet celui care l-a ajutat cu un loc de munca. "Ce sa zic. Asta e viata. Cap scos pentru toti. Semnez",a scris resiteanul pe bilet. Omul si-a dat seama ca a facut o mare boacana, astfel ca si-a contactat patronul si i-a spsu ca doreste sa se angajeze in Resita si ca ii va trimite banii in curand, scrie voceatimisului.ro.

 

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

2°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 91%

Vant: 11.27 km/h

  • 17 Dec 2017

    Rain And Snow 2°C 0°C

  • 18 Dec 2017

    Cloudy 0°C 0°C

Curs Valutar

Rieker