(UPDATE) Viteza e de vina. Un autotren cu fier vechi s-a rasturnat pe E70, in zona Domasnea

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Un autotren cu fier vechi s-a rasturnat pe E 70 in zona Domasnea resita.ro - Un autotren cu fier vechi s-a rasturnat pe E 70 in zona Domasnea FOTO: resita.ro

Un autotren incarcat cu fier vechi s-a rasturnat, in zona localitatii Domasnea, din Caras-Severin.

Politistii au anuntat ca traficul se desfasoara in zona sub supravegherea agentilor de la Politia Rutiera. Circulatia rutiera este deschisa, insa doar pe o singura banda. Autotrenul incarcat cu fier vechi a plecat din Resita si se indrepta spre Portul Constanta. Soferul le-a spus oamenilor legii ca masina a fost scapata de sub control intr-o curba. Politistii sustin ca soferul nu a adaptat viteza si astfel, mastodonul incarcat cu fier s-a rasturnat. Din fericire, in urma acestui incident rutier nu au rezultat victime. Proprietarul autotrenului asteapta la fata locului o automacara, care sa ridice camionul. Circulatia rutiera va fi blocata pe parcursul operatiunilor de repunere pe roti a autotrenului.

UPDATE : Autotrenul a fost ridicat in cursul serii de sambata. Circulatia se desfasoara in acest moment in conditii normale.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-5°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 100%

Vant: 6.44 km/h

  • 18 Dec 2018

    Snow Showers -3°C -6°C

  • 19 Dec 2018

    Partial inorat -2°C -6°C

Curs Valutar