(UPDATE) Au venit rezultatele de laborator. Apa este buna pentru consum doar intr-o parte a orasului

Vineri, 26 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Apa este buna pentru consum doar intr-o parte a orasului resita.ro - Apa este buna pentru consum doar intr-o parte a orasului FOTO: resita.ro

La cateva saptamani de la inundatiile care s-au abatut asupra orasului, mii de consumatori de apa potabila sunt in continuare afectati.

Dupa ce abonatii Aquacaras din Oravita au fost anuntati ca apa de la robinete nu este potabila in tot orasul, aceeasi companie a anuntat, vineri, ca situatia s-a schimbat doar pentru o parte din oras. "Societatea S.C. AQUACARAS S.A anunta ca incepand cu data 26 septembrie 2014, in orasul Oravita, in Zona Garii, probele de apa prelevate confirma ca apa furnizata este conforma cu prevederile Legii nr. 458/2002, forma consolidata in 2011, pentru parametrii determinati conform sectiunii "Monitorizare de control" si poate fi consumata in siguranta. In restul orasului se continua monitorizarea calitatii apei furnizate urmand ca, in functie de rezultatele obtinute in urma analizelor de laborator, sa se comunice cand se va putea consuma apa si in scop potabil. Operatorul va reveni cu informatii si va anunta public imediat ce apa furnizata in restul orasului se va incadra in parametrii de potabilitate", se precizeaza in comunicatul de presa al Aquacaras.

(UPDATE) :Aquacaras a anuntat , sambata dimineata, ca apa este potabila in toata localitatea.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar