Incompatibilitate. Fost consilier local cercetat de ANI

Joi, 02 Octombrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Incompatibilitate. Fost consilier local cercetat de ANI. resita.ro - Incompatibilitate. Fost consilier local cercetat de ANI. FOTO: resita.ro

Un fost consilier din Caransebes este acuzat de Agentia Nationala de Integritate ca in timp ce era consilier local, a facut afaceri cu Spitalul Municipal din Caransebes, institutie aflata in subordinea sa.

Agentia Nationala de Integritate l-a declarat incompatibil pe consilierul Petru Albai. Acesta a fost consilier in perioada 2008 - 2012. "S-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat in perioada exercitarii mandatului de consilier local, societatea comerciala in cadrul careia a detinut functia de administrator a incheiat un contract de prestari servicii cu spitalul Municipat de Urgenta Caransebes (institutie aflata in subordinea Consiliului Local) incalcand dispozitiile Art. 90, al. 1, din legea 161/2003", se precizeaza intr-un comunicat de presa al ANI. Daca va fi gasit vinovat, fostul consilier nu va mai avea dreptul sa exercite o functie sau o demnitate publica pe o perioada de trei ani.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 86%

Vant: 12.87 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

Curs Valutar