Kuhntop
Inchide

Incompatibilitate. Fost consilier local cercetat de ANI

Joi, 02 Octombrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Incompatibilitate. Fost consilier local cercetat de ANI. resita.ro - Incompatibilitate. Fost consilier local cercetat de ANI. FOTO: resita.ro

Un fost consilier din Caransebes este acuzat de Agentia Nationala de Integritate ca in timp ce era consilier local, a facut afaceri cu Spitalul Municipal din Caransebes, institutie aflata in subordinea sa.

Agentia Nationala de Integritate l-a declarat incompatibil pe consilierul Petru Albai. Acesta a fost consilier in perioada 2008 - 2012. "S-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat in perioada exercitarii mandatului de consilier local, societatea comerciala in cadrul careia a detinut functia de administrator a incheiat un contract de prestari servicii cu spitalul Municipat de Urgenta Caransebes (institutie aflata in subordinea Consiliului Local) incalcand dispozitiile Art. 90, al. 1, din legea 161/2003", se precizeaza intr-un comunicat de presa al ANI. Daca va fi gasit vinovat, fostul consilier nu va mai avea dreptul sa exercite o functie sau o demnitate publica pe o perioada de trei ani.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

3°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 77%

Vant: 22.53 km/h

  • 11 Dec 2017

    Showers 10°C 1°C

  • 12 Dec 2017

    Partial inorat 15°C 10°C

Curs Valutar

Rieker