Yam Yam

Inteligenta, nu violenta. Politistii i-au provocat pe resiteni la sah

Joi, 02 Octombrie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Inteligenta, nu violenta. Politistii i-au provocat pe resiteni la sah resita.ro - Inteligenta, nu violenta. Politistii i-au provocat pe resiteni la sah FOTO: resita.ro

Sub sloganul "Inteligenta, nu violenta", in ziua dedicata prevenirii infractiunilor comise cu violenta din cadrul manifestarii "Saptamana Prevenirii Criminalitatii", Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin in colaborare cu Asociatia Judeteana de Sah, au organizat un simultan de sah, in Parcul Tricolorului din Municipiul Resita.

"Prin aceasta activitate s-a urmarit sensibilizarea populatiei cu privire la consecintele savarsirii infractiunilor comise cu violenta, care sunt indreptate indiscutabil impotriva persoanei si informarea cetatenilor cu privire la consecintele manifestarilor prin violenta, indiferent daca se afla in postura de victima sau de faptuitor.", a declarat ag. pr. Ancuta Chetan, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin. Politistii au invitat cetatenii sa solidarizeze cu aceasta initiativa, iar prin acceptarea participarii la o partida de sah, sa contribuie la transmiterea mesajului care sta la baza acestei manifestari in public: lasa sa se vada ca esti inteligent, nu violent. Publicul tinta, tradus prin participantii la aceasta provocare lansata de Politie, a fost format din toate categoriile de varsta ale locuitorilor Resitei: scolari mici, adolescenti, parinti, bunici. Trecatorii, dar si fiecare participant, au primit din partea politistilor recomandari in scopul prevenirii savarsirii faptelor antisociale care implica violenta, recomandari pentru evitarea riscului de a deveni victime ale infractiunilor comise cu violenta, in special a talhariilor, cetateni care, de acum inainte, sunt militanti ai conceptului "Inteligenta, nu violenta!".

   

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

15°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 87%

Vant: 11.27 km/h

  • 17 Iul 2018

    Rain 23°C 14°C

  • 18 Iul 2018

    Scattered Thunderstorms 20°C 15°C

Curs Valutar