Actiune de amploare. Politistii si Registrul Auto Roman verifica rablele din trafic

Marți, 11 Noiembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resitta.ro - Politistii si Registrul Auto Roman verifica rablele din trafic resitta.ro - Politistii si Registrul Auto Roman verifica rablele din trafic FOTO: resita.ro

Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin au anuntat ca deruleaza, in aceasta perioada, mai multe actiuni in zonele urbane din judet.

In fiecare zi, zeci de masini sunt trase pe dreapta pentru verificari amanuntite. Oamenii legii au anuntat ca sunt controlate atat autoturisme, cat si mijloace de transport marfa. Politistii verifica toate datele de identificare ale masinilor, in timp ce inspectorii de la Registrul Auto Roman verifica tot ce tine de starea tehnica a masinilor. Echipele mixte de control au in vedere faptul ca in scurt timp intram in sezonul de iarna si masinile trebuie sa se afle intr-o stare buna de functionare. Pe langa concordanta datelor masinilor din baza de date, politistii si inspectorii RAR verifica si starea pneurilor, mai multi soferi fiind avertizati sau chiar amendati, din cauza uzurii cauciucurilor. Marea problema o constituie pericolul pe care il reprezinta in trafic unele dintre aceste masini.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar