Yam Yam

Frunzaverde nu a uitat extazul lui Mocioalca si Stepanescu dupa primul tur : "I-am batut din inertie. Nu pot fi valorosi cu liderii pe care ii au"

Duminică, 16 Noiembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Frunzaverde nu a uitat extazul lui Mocioalca si Stepanescu dupa primul tur resita.ro - Frunzaverde nu a uitat extazul lui Mocioalca si Stepanescu dupa primul tur FOTO: resita.ro

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a comentat pentru resita.ro, rezultatele alegerilor din 16 noiembrie.

Frunzaverde nu a trecut cu vederea modul in care liderii PSD s-au bucurat dupa primul tur de scrutin. Stepanescu si Mocioalca s-au intrecut in ironii, care mai de care mai stupide, liderii PSD uitand parca de turul 2, care le-a adus un rezultat surpriza. Victor Ponta a pierdut aproape in tot judetul la scor, fapt ce i-a facut pe social democrati sa isi inchida telefoanele. Sorin Frunzaverde a comentat rezultatele la nivel local. "I-am batut din inertie. Sincer, i-am batut pentru ca nu au valoare". Liderul PNL a taxat si trecerea primarilor de la PNL la PSD. "Au luat si au pierdut. Nu pot sa fie valorosi cu liderii pe care ii au. Nu au cum", a incheiat Sorin Frunzaverde. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat si in Caras-Severin alegerile prezidentiale.

Hala lugoj
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

2°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 75%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Feb 2018

    Cloudy 5°C 2°C

  • 21 Feb 2018

    Rain And Snow 6°C 1°C

Curs Valutar