Director revocat din functie la hidrocentralele CEZ de la Resita

Marți, 25 Noiembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Director revocat din functie la hidrocentralele CEZ de la Resita resita.ro -Director revocat din functie la hidrocentralele CEZ de la Resita foto: resita.ro

CEZ Romania SA,  ca asociat unic al TMK Hydroenergy Power, a aprobat recent revocarea lui Zdenek Obruca din functia de administrator al TMK, se arata într-un document al TMK Hydroenergy Power consultat de Energy Report.

În locul lui Zdenek a fost numit ca administrator, pe perioada nelimitata, Karel Kral, care este si director finaciar al CEZ Romania. Doar pentru functia de administrator al TMK Hydroenergy Power, Karel Kral va avea o remuneratie lunara de 5.000 de lei brut. Compania care detine sistemul hidroenergetic de langa Resita are in zona patru lacuri de acumulare cu baraje (Trei Ape, Gozna, Valiug, Secu) si patru microhidrocentrale (Grebla, Crainicel I, Crainicel II si Breazova). TMK Hydroenergy Power a fost înfiintata în 2010 de combinatul siderurgic TMK-Resita detinut de rusii de la TMK, specializat în productia tevilor de otel pentru industria petrolului si gazelor naturale.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar