GUARDIA ROSSO–NERA: Pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa vezi echipa castigand si un copil zambind

Marți, 25 Noiembrie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
GUARDIA ROSSO –NERA:  Pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa vezi echipa castigand si un copil zambind GUARDIA ROSSO –NERA: Pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa vezi echipa castigand si un copil zambind

Galeria Guardia Rosso-Nera continua si in acest an sa aduca bucurii copiilor necajiti care indragesc sportul cu balonul rotund si mai ales echipa Metalul Resita.

Asa cum s-a intamplat si in anii trecuti, liderii galeriei au hotarat sa se adune si sa stranga fonduri pentru a face fericiti, in prag de sarbatori, cat mai multi copii fara posibilitati materiale. Primul pas a fost facut marti seara cand o parte a galeriei s-a reunit si a fost stransa o suma de bani. Cei care se ocupa de organizarea acestei actiuni vor continua si in zilele urmatoare sa adune fonduri, atat de la firme cat si de la persoanele simple care iubesc Metalul si vor sa se implice in aceasta actiune caritabila. ”Pentru noi, fotbalul inseamna mult mai mult. Nu poti sa iubesti fotbalul daca nu iti iubesti aproapele. Acum in prag de sarbatori vrem sa facem cati mai multi copii fericiti. Cand vezi copii fericiti iti vezi echipa castigand. Este o satisfactie enorma!”, a declarat pentru resita.ro, liderul GRN, Marcel Gusca. Dupa ce vor fi adunate sumele de bani, membrii Guardia Rosso-Nera vor anunta cum vor fi folosite fondurile. Cei care doresc sa contribuie la reusita actiunii pot contacta membrii Guardia Rosso –Nera la numarul de telefon  0720541579, persoana de contact - Marcel Gusca.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

0°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 93%

Vant: 8.05 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Partial inorat 0°C -4°C

Curs Valutar