(VIDEO) Like si share. Resiteanca ce are New Yorkul la picioare a lansat superpiesa “Divided Sky”

Joi, 27 Noiembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
 Resiteanca ce are New Yorkul la picioare a lansat superpiesa “Divided Sky” Resiteanca ce are New Yorkul la picioare a lansat superpiesa “Divided Sky”

Supranumita “Ioana D’Arc din Viitor”, Bianca Linta este o artista de origine romana care si-a construit cariera de cantareata si DJ in New York.

Anul 2014 o aduce pe Bianca inapoi acasa, cu un mesaj puternic si cu un dor de tara, artista lanseaza noul ei videoclip, “Divided Sky”. Piesa “Divided Sky” este compusa de Bianca Linta si 3rd Prototype (Dawid Rawicki si Ilton Kosta), iar versurile apartin Biancai si lui Ilton Kosta. Videoclipul este un montaj alcatuit din filmari ale artistei din turneul ei in Statele Unite ale Americii, realizat de Anthony Icuagu. “Piesa vorbeste despre generatia schimbarii, despre o noua generatie, puternica si unita, despre lucrurile care sunt mai mari decat mine, decat tine, el sau ea! Sunt mandra ca sunt romanca si ma bucur sa ma intorc acasa!”, a declarat  Bianca Linta.Bianca s-a remarcat peste hotare datorita energiei pe care o emana in timpul show-urilor si astfel a ajuns si in vizorul celor mai importante case de discuri din lume, insa Bianca a ales ca drumul ei international sa porneasca din Romania. Contractul semnat cu Universal Music Romania ii ofera o baza solida in industria muzicala autohtona si ii pastreaza deschise usile pe piata muzicala internationala. La varsta de 17 ani Bianca Linta a decis sa paraseasca orasul natal Resita si sa se mute in SUA, unde si-a dat seama ca adevarata ei pasiune este muzica.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar