Ea e fatuca care a cucerit DJ-ii din Liban, Turcia, Cipru si Portugalia . Rachel Reed a lansat noul single "Nu incerca"

Marți, 02 Decembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Ea e fatuca care a cucerit DJ-ii din Liban, Turcia, Cipru si Portugalia Ea e fatuca care a cucerit DJ-ii din Liban, Turcia, Cipru si Portugalia

Dupa ce single-urile "My Fairytale" si "Different sound" au fost difuzate la posturi radio din Liban, Turcia, Cipru, Portugalia, Rachel Reed lanseaza prima sa piesa cu versuri in limba romana - "Nu incerca".

Piesa "Nu incerca" este compusa de catre Ioan Mircea Prusan si Silvia Ioana Teodorescu si vine cu o schimbare de stil muzical pentru tanara artista, de la piesele cu beaturi house la single-ul "Nu incerca", o piesa R&B, cu influente ale muzicii irlandeze. "Piesa am scris-o alaturi de Mircea Prusan si Sarah la studioul Havanna Music. Treceam printr-o perioada, sa zicem, dificila. Mesajul piesei este legat mai mult de respectul de sine, de faptul ca atunci cand o relatie sau o legatura cu cineva se epuizeaza nu ar trebui sa trecem prin infern pentru a o pastra. Oricat de trist ar parea pe moment, cand constientizezi ca nu exista solutionare trebuie sa faci alegerea potrivita pentru tine", declara Rachel Reed. Artista a cantat in cadrul turneului NRJ Music Tour 2013, cel mai important eveniment muzical din Liban. Rachel Reed a urcat pe aceiasi scena alaturi de Loreen, Macklemore & Ryan Lewis si Carlprit. Mai mult, artista a colaborat cu dj-ul si producatorul portughez Nicky Mei pentru single-ul "Destiny", piesa ce a intrat in playlisturile posturilor radio din Portugalia.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

13°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 71%

Vant: 14.48 km/h

  • 23 Oct 2018

    Scattered Showers 13°C 8°C

  • 24 Oct 2018

    Showers 10°C 4°C

Curs Valutar