Din ce in ce mai mult interes pentru un judet curat. Mai multe ONGuri sprijina campania “004 Mediu. Misiune in spatiul verde”

Luni, 08 Decembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Mai multe ONGuri sprijina campania “004 Mediu. Misiune in spatiul verde” Mai multe ONGuri sprijina campania “004 Mediu. Misiune in spatiul verde”

Consiliul Judeţean Caras-Severin a anuntat ca mai multe ONG-uri si-au exprimat dorinta sa se alature proiectului „Sistem integrat de management al deseurilor în judeţul Caras-Severin” care se desfasoara in judet.

Intentia organizatiilor non-guvernamentale s-a materializat deja in încheierea a cinci acorduri de parteneriat. ”Asociatia Euroland Banat, Fundatia Activity pentru Resurse Umane si Dezvoltare Durabila, Asociatia Salvati Copiii (filiala Caras-Severin), Asociatia Bike Attack din Resita si Asociatia Dunarea, Moldova Noua sunt noii parteneri în sustinerea activitatilor campaniei de comunicare ”004 MEDIU. Misiune în spaţiul verde” a proiectului. Prin rolul lor de promotori ai valorilor si initiativelor în cadrul societatii, prin activitati si proiecte care promoveaza dezvoltarea pe termen lung, organizatiile non-guvernamentale vor fi implicate în derularea celor zece seminarii de informare adresate autoritatilor locale, ONG-urilor si grupurilor universitare din regiune. Prima întâlnire de acest gen va avea loc în Moldova Noua, pe 10 decembrie 2014, la Pensiunea Dunarea, urmand ca în 2015 sa se desfasoare în Resita, Caransebes, Anina, Baile Herculane, Bocsa, Oravita, Otelu Rosu, Slatina Timis si Bozovici, se anunta intr-un comunicat al Consiliului Judetean Caras-Severin. La seminarul de la Moldova Noua va participa si Sorin Frunzăverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 98%

Vant: 19.31 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -6°C

Curs Valutar