Au adus zambetul pe chipul nevoiasilor. Avalansa de actiuni caritabile initiate de voluntari in Caras-Severin

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Avalansa de actiuni caritabile initiate de voluntari in Caras Severin Avalansa de actiuni caritabile initiate de voluntari in Caras Severin foto : Rada Petrisor

Tinerii voluntari ai trupei de teatru „Credo” au sustinut la caminul cultural din Obreja spectacolul intitulat „Tinerete fara batranete si viata fara de moarte”.

Pe scena au urcat tinerii actori Andreea Pascota, Vasilica Ioana Melisa, Crina Patricia-Daiana, Ivanis Sabrina-Bianca, Olteanu Ana-Maria, Lungu Corina-Nicoleta, Jura Victor, Berzescu Silviu, Topala Dennis Iulian si Ciutean Diana. A urmat apoi o lecţie deschisa la care au participat peste 200 de copii din localitatile carasene: Obreja, Iaz, Var, Ciuta. Toti cei prezenti la eveniment au primit pachete constand în alimente si dulciuri. ”Trebuie sa le multumim tuturor celor care astazi s-au implicat la buna desfasurare a acestui eveniment pentru suflet, partenerilor nostri: Societatea Femeilor Ortodoxe din Caransebes, Clubului Rotary Caransebes, Surorile Franciscane, precum si tuturor membrilor voluntari. În data de 6 decembrie am împartit cadouri si o masina noua de spalat manuala în localitatea Zagujeni. Saptamana aceasta vom merge pe Valea Bistrei si vom împarti cadouri copiilor din localitatile Ciresa, Marga, Maru si Magura, iar duminica viitoare vom fi în mijlocul copiilor din Teregova, Rusca Teregova si Luncavita. De asemenea, în drum spre Caransebes, la întoarcere, vom face donatii si vom împarti cadouri copiilor din Armenis, Golet, si Sadova Noua. În total vor fi distribuite 400 de cadouri pentru copiii din Protopopiatul Caransebes”, a precizat Rada Petrisor, coordonatorul Centrului de Voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebesului. Actiunile de binefacere pe care le desfasoara Centrul de Voluntaria se desfasoara cu sprijinul Sectorului Social-Filantropic, Misionar si Activitati cu Tineretul al Episcopiei Caransebesului.

sursa: Episcopia Caransebesului

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar