(UPDATE) Drum national blocat in Caras-Severin. Zeci de muncitori incearca degajarea carosabilului

Luni, 15 Decembrie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro -Drum national blocat in Caras Severin resita.ro -Drum national blocat in Caras Severin

Unul dintre drumurile nationale din Caras-Severin este blocat de mai multe ore.

 Anuntul a fost facut de catre politistii rutieri. Este vorba de DN 57 care leaga localitatile Orsova de Moldova Noua. Soseaua este blocata pe ambele sensuri din cauza caderilor de pietre. Potrivit primelor informatii, nu s-au înregistrat victime si nici pagube materiale. Sectorul de drum afectat este situat intre localitatile Berzasca si Cozla. Pe carosabil sunt pietre, bolovani si ebulment. Zeci de angajati ai Regionalei de Drumuri si Poduri Timisoara, companie in administrarea careia se afla drumul, au fost trimisi la fata locului cu mai multe utilaje pentru a degaja carosabilul in cel mai scurt timp.

UPDATE : 

Compania Naţionala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza participanţii la traficul rutier ca pe  DN 57, km 65+600, în apropierea localitatii Cozla, judeţul Caras - Severin, circulaţia rutiera a fost restrictionata pentru vehicule cu masa totală maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.Restrictia a fost instituita în vederea degajarii partii carosabile de pietrele si bolovanii cazuti de pe versanti. În prezent, CNADNR SA actionează la fata locului cu urmatoarele utilaje:  un încarcator frontal Wola, un buldoexcavator si un excavator.Pana la deblocarea totala a drumului, rutele ocolitoare pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone sunt: 

Pentru ruta Cozla - Svinita:

- Cozla,(DN57) - Moldova Noua (DN57) - Oravita (DN57) - Bozovici (DN57B) - Mehadia (DN6) - Orsova (DN6), - Eselnita (DN57) - Svinita (DN57).

 Pentru ruta Svinita - Cozla:

 

UPDATE 2 : Circulatia rutiera a fost reluata normal in jurul orei 16:30.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar