Imprimă această pagină

Jandarmii le-au dat batai de cap. Zi cu adevarat deprimanta pentru traficantii de tigari

Luni, 19 Ianuarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Zi cu adevarat deprimanta pentru traficantii de tigari resita.ro - Zi cu adevarat deprimanta pentru traficantii de tigari

Jandarmii resiteni au organizat, luni dimineata, o razie in pietele din Resita, dar si in zonele unde existau informatii ca se vand tigari de contrabanda.

Actiunea s-a desfasurat timp de trei ore, la razie participand atat jandarmi in uniforma cat si civili. Patru persoane au fost luate pe sus de echipajele de jandarmerie, fiind confiscate aproape 13 cartuse de tigari. ”Au fost identificate patru persoane care ofereau spre vanzare tigari de contrabanda, totodata fiind descoperite si ridicate, in vederea confiscarii, 128 de pachete de tigari (2.560 tigarete) netimbrate, de diferite marci, pentru care acestea nu detineau acte de provenienta. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata si predata lucratorilor din cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni  Vamale Caras-Severin.”, a anuntat conducerea Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin. Jandarmii promit ca vor mai fi organizate astfel de actiuni si in perioada urmatoare.