Caras-Severinul ar putea avea alti doi cetateni de onoare. Consilierii vor hotari marti daca le vor acorda titlurile sau nu

Luni, 26 Ianuarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Caras-Severinul ar putea avea alti doi cetateni de onoare resita.ro - Caras-Severinul ar putea avea alti doi cetateni de onoare foto : resita.ro

Marti, de la ora 12, consilierii judeteni se intalnesc in cadrul unei sedinte ordinare.

Alesii vor discuta pe marginea a numai putin de 23 de puncte de interes public. Printre cele mai importante puncte aflate pe ordinea de zi se afla dezbateri privind institutiile aflate in suordinea Consiliului Judetean Caras-Severin, dar si acordarea a doua titluri de cetatean de onoare a judetului. Cele 23 de puncte sunt urmatoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu al Judeţului Caras-Severin şi al contului de execuţie al bugetului centralizat al institutiilor publice şi activitătilor finantate integral sau partial din venituri proprii, la data de 31.12.2014.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea contului de executie al bugetului judetului  Caraş-Severin din  credite interne, la data de 31.12.2014.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. Fabrica de Produse Lactate S.A. Oravita-in reorganizare, pe anul 2015 .

4. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. AQUACARAS SA, pe anul 2015.

5. Proiect de hotarare privind stabilirea costului mediu lunar de intreţinere pentru  beneficiarii Complexului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte Resita, pentru  anul 2015.

6. Proiect de hotarare privind stabilirea costului mediu lunar de intretinere pentru persoanele varstnice ingrijite in Caminul pentru Persoane Varstnice Sacu, pe anul 2015.

7. Proiect de hotarare privind stabilirea costului mediu lunar de intretinere pentru persoanele varstnice ingrijite in Caminul  pentru Persoane Varstnice Sfintii Constantin si Elena, pentru  anul 2015.

8. Proiect de hotarare privind stabilirea  costului mediu lunar in centrele rezidentiale publice pentru persoanele cu handicap, pe anul 2015.

9. Proiect de hotarare privind acordarea titlului de „Cetatean de Onoare al judetului Caras-Severin”, domnului Petru Buzzi.

10.Proiect de hotarare privind acordarea titlului de „Cetatean de Onoare al judetului Caras-Severin”, domnului Gheorghe Jurma.

11.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 79/2014  privind aprobarea  organigramei, a statului  functiilor de demnitate publica si a statelor de functii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Caras-Severin, cu modificarile  si completarile ulterioare.

 

12.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras- Severin nr.90/2011 privind aprobarea organigramei si a statelor de functii ale Directiei Generale de Asistentă Sociala si Protectia Copilului Caras-Severin, cu modificarile si completarile ulterioare.

13. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.200/12.11.2013 privind aprobarea capacitatii unitatilor de specialitate din cadrul institutiilor de asistenta sociala din subordinea  Consiliului Judetean Caras-Severin.

14.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean nr.122/ 2013 privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Muzeului Banatului Montan Resita, cu modificarile si completarile ulterioare.

15.Proiect de hotarare pentru  modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.120/30.07.2013 privind aprobarea  organigramei si a statului de functii ale Directiei  de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judetului Caras-Severin, cu modificarile si completarile ulterioare.

16.Proiect de hotarare  privind constituirea Comisiei de selectie si a celei de solutionare a contestatiilor, precum si continutul anuntului public pentru singura sesiune de selectie a ofertelor culturale, pentru  anul 2015.

17.Informare cu privire la modul de solutionare a petitiilor in semestrul II,2014

18.Raport semestrial privind monitorizarea  de catre Comisia pentru Protectia Copilului  Caras-Severin a fenomenului parasirii copiilor la nivel judetean de către Comisia pentru Protectia Copilului  Caras-Severin(Semestrul II/2014).

19. Informare privind constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute de O.G.nr.43/1997, activitati desfasurate de persoane imputernicite in acest sens din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judetului Caras-Severin.

20. Raportul de activitate al  Caminului pentru Persoane Varstnice „Sfintiii Constantin si Elena” Caransebes, pe anul 2014.

21. Informare asupra activitatii Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Caras-Severin  pentru perioada 1 iulie 2014-31 decembrie 2014.

22. Informare cu privire la participarea unei delegatii a Consiliului Judetean Caras-Severin la o vizită de lucru ce a avut loc la Veliko Gradiste, Republica Serbia, in data de 3 decembrie 2014.

23.Informare cu privire la participarea unei delegatii a Consiliului Judetean Caras-Severin  la Conferinta finala internationala in cadrul proietului  MILD HOME” My Modular, Intelligent Low cost, Do it yourself, nearly zero energy House for our Eco Green Village”, ce a avut loc in Sofia, (Bulgaria) in perioada 16-17 decembrie 2014.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar