Avarie. Trei strazi din Resita au ramas fara apa la robinet vineri dimineata

Vineri, 06 Februarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Trei strazi din Resita au ramas fara apa la robinet vineri dimineata resita.ro -Trei strazi din Resita au ramas fara apa la robinet vineri dimineata

Locatarii a trei strazi din Resita au ramas vineri dimineata fara apa la robinete din cauza unei avarii la reteaua de distributie.

Dispeceratul Aquacaras a anuntat ca problemele au fost sesizate in cursul diminetii de cativa abonati, iar pe teren au fost trimise mai multe echipe de interventie. Avaria, care a avut loc in cursul noptii trecute, a fost localizata pe strada Romul Ladea. Pentru a putea actiona, compania care se ocupa de distributia apei in Resita a fost nevoita sa intrerupa furnizarea serviciului si pe cateva strazi adiacente. In aceste conditii nu vor avea apa la robinete, intre orele 08.30-15.00, locutorii strazilor Romul Ladea, Ciocarliei si Nicolae Grigorescu. ”Lucrarea va fi executata in intervalul orar specificat de catre personalul SC AQUACARAS SA - Exploatarea RESITA. La reluarea serviciului de alimentare cu apa potabila este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zona mentionata. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa. Daca situatia persista, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaras SA la tel. 0255/215643”, au precizat reprezentantii companiei carasene.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar