Concurs cu final previzibil. Cine are curajul sa candideze impotriva actualului inspector general si tata al ministrului Telecomunicatiilor?

Luni, 09 Februarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Cine are curajul sa candideze impotriva actualului inspector general si tata a ministrului Telecomunicatiilor? resita.ro - Cine are curajul sa candideze impotriva actualului inspector general si tata a ministrului Telecomunicatiilor? sursa foto : tribuna invatamantului

Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, prin Directia Generala Management si Retea Scolara, a anuntat  scoaterea la concurs a functiei vacante de inspector scolar general in cadrul Inspectoratului Scolar Caras-Severin.

Functia este detinuta in prezent de catre Nicolae Grindeanu, nimeni altul decat tatal ministrului de la „Telecomunicatii”, Sorin Grindeanu. Pana in acest moment doar Grindeanu a anuntat ca va participa la concurs si este greu de crezut ca cineva ar avea sanse sa ii sufle scaunul actualului inspector general. Castigatorul concursului va fi anuntat in data de 10 aprilie 2015. La concurs poate participa personalul didactic care indeplineste, cumulativ, urmatoarele conditii: este membru al corpului national de experti in managementul educational, este absolvent al unei institutii de invatamant superior, cu diploma de licenta, este personal didactic titular in invatamant intr-o unitate de invatamant si are gradul didactic I sau titlul stiintific de doctor, are o vechime in invatamantul preuniversitar de cel putin 8 ani, dintre care cel putin 5 in ultimii 10 ani, a obtinut calificativul de „Foarte bine“ in ultimii 5 ani si nu a fost sanctionat disciplinar in anul scolar curent, are recomandare/caracterizare vizand calitatile profesionale, manageriale si morale din partea consiliului profesoral al unitatii de invatamant sau din partea consiliului de administratie al inspectoratului scolar, ori recomandarea senatului universitatii sau a organului de conducere al institutiei in care candidatul isi desfasoara activitatea la data inscrierii la concurs, nu a desfasurat politie politica si nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o functie de conducere in invatamant prin hotarare judecatoreasca definitiva de condamnare penala, este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea functiei, conform prevederilor art. 234, alin. (1), din Legea nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare si la data sustinerii concursului nu a indeplinit varsta standard de pensionare. Probele de concurs se vor desfasura in perioada 11 – 20 martie 2015, la sediul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar