Au ajuns in arest. Cinci din cei sapte indivizi luati pe sus de mascati, la Oravita, au fost arestati

Vineri, 13 Februarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro : Cinci din cei sapte indivizi luati pe sus de mascati la Oravita au fost arestati resita.ro : Cinci din cei sapte indivizi luati pe sus de mascati la Oravita au fost arestati

Judecatorii din Oravita au emis cinci mandate de arestare pe numele persoanelor ridicate in timpul perchezitiilor care au avut loc la indivizii ce au spart mai multe locuinte si societati comerciale.

Procurorii au obtinut arestarea suspectilor dupa ce au depus la dosar probe importante impotriva persoanelor aduse la audieri. Printre cei retinuti se afla si membri unei familii, tata si fiu, care s-au specializat in ultimii ani in spargerea de locuinte. Conform minutei Judecatoriei Oravita, au fost arestati : Todor Sebastain Emil, Demetrovici Flavius Pavel si Mircea, Nitu Ionel laurentiu si Bercea Ionut Gabriel. Politistii au anuntat ca trei dintre cei arestati au mai fost condamnati pentru furturi. In dosarul inaintat de procurori rezulta faptul ca indivizii au spart nu mai putin de trei ori o casa de vacanta. Zece dintre perchezitiile care au avut loc miercuri s-au desfasurat in localitatea Ciuchici, unde locuiesc majoritatea persoanelor suspectate in acest caz de furt. Mandatele de arestare au fost contestate, astfel ca libertatea indivizilor va depinde de judecatorii de la Tribunalul Caras-Severin care vor hotara saptamana viitoare daca schimba sau nu regimul in care vor fi cercetati indivizii.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

15°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 97%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Aug 2018

    Partial inorat 28°C 16°C

  • 18 Aug 2018

    Partial inorat 27°C 18°C

Curs Valutar