Din dragoste pentru fotografie. A fost infiintata prima asociatie a fotografilor din Caras-Severin

Duminică, 22 Februarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  A fost infiintata prima asociatie a fotografilor din Caras Severin resita.ro - A fost infiintata prima asociatie a fotografilor din Caras Severin

Iubitorii de fotografie au, incepand din aceste zile, o asociatie in care se pot inscrie fotografi amatori sau profesionisti .

Asociatia ”Foto Club Banatul Montan” va fi lansata oficial, joi, in holul Univesitatii Eftimie Murgu din Resita. Lansarea oficiala debuteaza, cum era si normal, cu o expozitie de fotografie deosebita, care ii va avea in prim plan atat pe membrii fondatori: Flavian Savescu,  Bujorel Purice, Valentin Marin, Ciprian Floare, Daniel Puscau, Petre Dalea, Georgian Malinetescu, Dan-Catalin Purice, Florin Avramescu, cat si cativa invitati speciali. Manifestarea, care se va bucura si de prezenta lui Eugen Negrea - presedintele Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania si Nelu Scripciuc, presedintele Foto Club Pro Arad, are loc incepand de la ora 18. “FOTO CLUB BANATUL MONTAN” este o organizatie profesionala cu caracter social, artistic, educativ si stiintific, avand ca scop oferirea de sprijin logistic si/sau material membrilor sai in vederea participarii la diverse manifestari legale care au ca tema fotografia artistica: saloane si expozitii de arta fotografica, ateliere/workshopuri, ture sau tabere foto. Asociatia “FOTO CLUB BANATUL MONTAN”  are caracter regional/judetean, coaguland si organizand activitatile care au ca scop promovarea fotografiei artistice in zona Banatului Montan”, au declarat membrii fondatori.

Hala lugoj
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Breezy

15°C

Resita

Breezy

Umiditate: 51%

Vant: 40.23 km/h

  • 17 Mar 2018

    Showers 15°C 6°C

  • 18 Mar 2018

    Showers 15°C 1°C

Curs Valutar