(UPDATE) Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule prudent. Probleme pe doua drumuri nationale din Caras-Severin

Luni, 23 Februarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Probleme pe doua drumuri nationale din Caras Severin resita.ro - Probleme pe doua drumuri nationale din Caras Severin foto : resita.ro

Circulatia rutiera pe doua drumuri din Caras-Severin este blocata sau se desfasoara pe un singur sens.

Politistii rutieri au anuntat ca, pe raza judetului, traficul rutier este oprit pe DN57 Berzeasca - Cozla, intre kilometri 65+600 de metri si 65+640 de metri, din cauza aluviunilor care au cazut de pe versant si au acoperit suprafata carosabila, urmare a precipitatiilor abundente din ultimul timp. Zona este semnalizata corespunzator. Potrivit primelor informatii, nu s-au inregistrat victime si nici pagube materiale. Tot in judetul Caras-Severin, pe DN6, la iesirea din localitatea Plugova, catre Domasnea (kilometrul 394), traficul rutier se desfasoara pe un fir, alternativ, din cauza unui tir care s-a defectat, ramanand blocat pe carosabil (ocupă aproximativ 1/2 din cale). Zona este semnalizata corespunzator. In ambele cazuri se fac eforturi pentru eliberarea completa a carosabilului.

(UPDATE)

Politistii rutieri au anuntat ca in judetul Caras-Severin, traficul rutier pe DN57 Berzeasca - Cozla a fost reluat pe un fir, alternativ. De asemenea, traficul rutier pe DN6 a revenit la normal.

 

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Sunny

27°C

Resita

Sunny

Umiditate: 49%

Vant: 6.44 km/h

  • 19 Aug 2018

    Partial inorat 28°C 14°C

  • 20 Aug 2018

    Rain 28°C 17°C

Curs Valutar