Acesta este RAPORTUL CURTII DE CONTURI. resita.ro publica integral documentul care ii poate face pe angajatii Primariei Resita sa inapoieze banii incasati ilegal

Marți, 24 Februarie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Acesta este RAPORTUL CURTII DE CONTURI resita.ro - Acesta este RAPORTUL CURTII DE CONTURI

Publicarea concluziilor din raportul intocmit de catre Curtea de Conturi in urma unui control la Primaria Resita, a starnit interesul a mii de cititori resita.ro.

Tinand cont de faptul ca oamenii vor sa stie exact ce au constatat echipele de control, resita.ro a ales ca astazi sa va ofere in totalitate raportul, asa cum a fost intocmit el. Documentul este oficial si public, astfel ca resitenii au ocazia sa vada exact problemele descoperite in Primaria Resita, dar si la institutiile subordonate. Raportul Curtii de Conturi poate fi contestat in instanta, insa, in majoritatea cazurilor, beneficiarii sporurilor ilegale au trebuit sa returneze banii. Daca Mihai Stepanescu si Ioan Crina s-ar putea sa nu aiba prea mari probleme in returnarea sumelor, greul va fi dus de ceilalti angajati care cu siguranta ca vor avea probleme mari daca, din salariile si-asa mici, vor trebui sa plateasca prejudiciul. Biroul de presa al Primariei Resita si primarul Mihai Stepanescu nu au emis, deocamdata, niciun punct de vedere referitor la ilegalitatile descoperite.

Vezi aici raportul in format PDF.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar