Yam Yam

Cinci spatii comerciale si 10 apartamente din Resita au probleme. Inspectorii primariei au inceput actiunea ”curcubeul”

Miercuri, 04 Martie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Cinci spatii comerciale si 10 apartamente din Resita au probleme resita.ro - Cinci spatii comerciale si 10 apartamente din Resita au probleme foto :primaria resita

Administratia locala si-a trimis in teren inspectorii pentru a-i depista pe resitenii care nu respecta hotararile luate la nivel local.

De aceasta data reprezentantii Primariei Resita au urmarit aspectele legate de imaginea cladirilor. ”O echipa formata din inspectori din cadrul Directiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului si politisti locali au efectuat verificari la fatadele cladirilor din zona Lunca Pomostului, conform HCL nr. 69/2014 privind stabilirea unor masuri necesare pentru buna gospodarire a municipiului Resita”, a anuntat Primaria Resita. In urma inspectiilor efectuate in teren s-au constatat interventii la fatadele a cinci spatii comerciale si la 10 apartamente, in toate cazurile proprietarii operand aceste modificari fara a detine aviz de culoare. Conform unor decizii luate de Consiliul Local Resita, ”Persoanele fizice si juridice au obligatia sa intretina corespunzator fatadele cladirilor detinute in proprietate sau sub orice alt titlu. Aceasta inseamna executia de lucrari de refaceri si reparatii la tencuieli si zugravirea totala, inlocuirea geamurilor sparte sau murdare, eliminare inscrisuri si desene obscene etc”. O alta prevedere stabileste clar ca: ”in prealabil, lucrarilor de refaceri si reparatii la fatade, se va obtine de la Directia Urbanism si Amenajarea Teritoriului avizul de culoare pentru fatada in care se va prevedea culoarea si conditiile de realizare a lucrarilor”. Toti proprietarii cladirilor identificate au fost somati sa se conformeze legislatiei si sa obtina avizul de culoare pentru a realiza unitar fatada cladirilor. Administratia locala a stabilit ca termen data de 30 mai 2015.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

20°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 90%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar