Investeste in turism. Omul de afaceri Nelu Popa isi pregateste iesirea din afacerea care i-a adus faima si bani

Miercuri, 04 Martie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Investeste in turism. Omul de afaceri Nelu Popa isi pregateste iesirea din afacerea care i-a adus faima si bani sursa foto : sociologyofrichness.wordpress.com

Omul de afaceri resitean, Nelu Popa, care a devenit celebru datorita afacerilor sale cu paste fainoase, se pregateste sa iasa din afacerea care l-a facut celebru.

Jurnalistii de la Ziarul Financiar au anuntat ca grupul italian de panificatie, Colussi, a ajuns sa detina 90% din actiunile Pangram Resita, producatorul pastelor Monte Banato. Italienii au preluat  curand 30% din actiunile companiei in urma unei tranzactii cu omul de afaceri Nelu Popa, fondatorul acestui business. ”Miscarea italienilor vine la noua ani de la intrarea in actionariatul producatorului de paste prin preluarea unei participatii de 60%”, sustin jurnalistii. ”Am 20 de ani de cand fac paste si oamenii se mai schimba. Acum ma implic mai mult in zona de turism”, a declarat Nelu Popa, fondatorul Pangram .Conform jurnalsitilor de la Ziarul Financiar, resiteanul mentine un pachet de 10% din actiunile producatorului de paste, dar in urma tranzactiei cu italienii a renuntat la conducerea directa a companiei in favoarea lui Luigi Colussi, fiul pro­prietarului com­paniei italiene. Colussi este unul dintre cei mai mari jucatori din industria de panificatie italiana, are o istorie de 104 ani si opt unitati de pro­ductie.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar