Din nou in bucataria italiana. Astazi te invatam sa gatesti ”Filetto con fegatini”

Vineri, 06 Martie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Astazi te invatam sa gatesti  „Filetto con fegatini” resita.ro - Astazi te invatam sa gatesti „Filetto con fegatini”

resita.ro iti propune sa gatesti din nou o reteta foarte gustoasa.

Prepararea retetei « filetto con fegatini » nu se diferenteaza foarte mult de retetele traditionale italienesti, astfel ca nu veti pierde foarte mult timp in bucatarie. Pentru a va apuca de treaba aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- muschi de vita

- Aceto Balsamico

- Sos worcester

- unt

- supa concentrata de vita (stock)

- ficatei de pui

- zahar brun

 Mod de preparare

Se presara cu zahar brun muschiul de vita si se prajeste pe gratar. Intre timp se prajesc ficateii de pui in unt. Dupa ce s-au prajit bine, se adauga Aceto Balsamico, sos Worcester si supa concentrata de vita. Muschiul prajit pe gratar se adauga peste ficatei si se acopera cu sos. Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Breezy

13°C

Resita

Breezy

Umiditate: 54%

Vant: 40.23 km/h

  • 15 Dec 2017

    Rain 13°C 6°C

  • 16 Dec 2017

    Showers 12°C 2°C

Curs Valutar

Rieker