Atentie, se intrerupe gazul! Zeci de consumatori de pe mai multe strazi vor fi afectati

Vineri, 06 Martie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Zeci de consumatori de pe mai multe strazi vor fi afectati resita.ro - Zeci de consumatori de pe mai multe strazi vor fi afectati

Pentru efectuarea unor lucrari specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale, E.ON Distributie Romania este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale in municipiul Resita.

Intreruperea gazului va fi operata in cursul zilei de luni, 9 martie, incepand cu ora 10.00, pe strazile Bistra, Britca, Calnicel, Gradiste, Minis, Nerganita, Poneasca, Izvor, Valisoara si blocurile 17 si 19 de pe Bulevardul Muncii. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 15.00. Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Distributie Romania la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Ex-Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar