Yam Yam

"Marsul pentru viata" are loc si in acest an la Resita

Vineri, 20 Martie 2015
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro - "Marsul pentru viata" are loc si in acest an la Resita resita.ro - "Marsul pentru viata" are loc si in acest an la Resita

Sambata, 21 martie, va avea loc la Resita ”Marsul pentru viata” – un eveniment de constientizare a importantei vietii umane, fiecare viata fiind unica si la fel de valoroasa, indiferent de contextul social sau economic.

In acest fel Resita se alatura altor cateva zeci de orase din toata tara in care se organizeaza, de ani buni, acest gen de evenimente. Tema de anul acesta – comuna pentru toate orasele in care se organizeaza astfel de actiuni - este „Fiecare viata este un dar”, in acelasi timp punandu-se accent pe sensibilizarea societatii cu privire la copiii diagnosticati cu Sindromul Down, la 21 martie este si Ziua Mondiala a persoanelor cu Sindrom Down.
La Resita marsul este organizat de Episcopia Caransebesului, cu binecuvantarea Parintelui Episcop Lucian, in parteneriat cu Universitatea „Eftimie Murgu” si parohia romano-catolică „Maria Zapezii”.
Actiunea va incepe la Protopopiatul Ortodox din Resita, la ora 12.00, cu un scurt moment de rugaciune, dupa care se va pleca in mars spre centrul civic unde vor fi sustinute scurte alocutiuni din partea organizatorilor, dar si din partea unor invitati. Dupa acest moment se va pleca spre Universitatea „Eftimie Murgu”, pe Bd. Revolutia din Decembrie, unde actiunea se va incheia cu un mesaj din partea organizatorilor. Sunt asteptati sa participe toti cei pentru care viata, familia si moralitatea reprezinta valori de necontestat, indiferent de contextul istoric sau social.

 

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

21°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 86%

Vant: 11.27 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar