Yam Yam

Biserica si-a deschis larg portile. Lectie deschisa: ”Bunavestire-credinta si arta”

Joi, 26 Martie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Lectie deschisa :”Bunavestire-credinta si arta” resita.ro - Lectie deschisa :”Bunavestire-credinta si arta” sursa foto : protopopiatulresita.ro

Mai multi elevi ai Scolii Gimnaziale nr.7 din Resita au avut parte de o lectie deschisa care s-a desfasurat chiar in biserica.

Elevii insotiti de catre profesoarele Ratiu Ortensia-Diana si Stefanescu Elena au vizitat Biserica “Sf. Apostoli Petru si Pavel – Govandari” din Resita. Lectia deschisa a inceput cu o rugaciune dupa care elevii au urmarit o proiectie video realizata de una dintre profesoarele care i-au insotit, in care copii au putut vedea cele mai importante momente din viata Fecioarei Maria, expusa in icoane. Un alt moment al acestei lectii l-a avut in prim plan pe pr. protopop Petru Berbentia care le-a vorbit copiilor despre Bunavestire dar si despre faptul ca, indiferent de cultura, traditii sau port national, Maicii Domnului i se ofera acelasi respect si pretuire. Atat elevii cat si profesorii au fost placut impresionati de aceasta lectie, iar protopopul resitei a lansat invitatia celor prezenti sa revina la biserica de cate ori au ocazia.

Hala lugoj
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

3°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 89%

Vant: 6.44 km/h

  • 18 Feb 2018

    Rain And Snow 5°C 1°C

  • 19 Feb 2018

    Cloudy 4°C 0°C

Curs Valutar