Iepurasul a sosit deja la Resita. Sarbatori fericite si pentru persoanele cu probleme sociale

Marți, 07 Aprilie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Sarbatori fericite si pentru persoanele cu probleme sociale resita.ro - Sarbatori fericite si pentru persoanele cu probleme sociale sursa foto :captura youtube.com

Iepurasul a sosit deja in orasul de pe Brazava. Bucuria sarbatorilor de Paste a fost transmisa deja mai multor asistati din centrele sociale din subordinea Primariei Resita.

Primii care au avut parte de clipe de bucurie au fost beneficiarii de servicii din cadrul Centrului de Zi „Maria”. Marti dupa-amiaza a avut loc o serbare dedicata Invierii Domnului unde copiii au prezentat invitatilor un program artistic care a cuprins poezii, cantece si o sceneta. Miercuri, la acelasi centru, va fi marcata Ziua Internationala a Romilor printr-un program artistic inspirat din cultura rromani: dans tiganesc, cantece si poezii in limba rromani. De aceasta data protagonistii acestei serbari sunt copiii de etnie roma din cadrul centrului. Acţiunea va continua cu realizarea decoratiunilor de Pasti, in parteneriat cu un grup de copii beneficiari ai Centrului ”Primavara”. Joi vor primi vizita Iepurasului copiii de la Centrul de Zi „ABC”,  care au pregatit pentru acest moment un program specific sarbatorilor pascale. In fine, vineri, tot la Centrul de Zi ”ABC”, vor ajunge  prescolarii de la Gradinita Riki-Priki din Resita. Vizita se desfasoara in cadrul aciunii Shoebox care presupune oferirea de cadouri de Pasti. Primaria Resita a pregatit cu ocazia acestor serbari mai multe pachete cu dulciuri.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 86%

Vant: 12.87 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

Curs Valutar