Yam Yam

Eveniment cultural. Dubla sarbatoare organizata de Biblioteca Municipala din Resita

Miercuri, 22 Aprilie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Dubla sarbatoare organizata de Biblioteca Municipala din Resita resita.ro - Dubla sarbatoare organizata de Biblioteca Municipala din Resita

Biblioteca Municipala Resita marcheaza joi, 23 aprilie 2015, de la ora 13:00, Ziua Internationala a cartii si a drepturilor de autor dar si Ziua Nationala a Bibliotecarului.

”Cu acest prilej va avea loc o actiune care va cuprinde o prezentare despre activitatea bibliotecii, de la infiintare pana in prezent, alocutiuni din partea autoritatilor locale, a invitatilor, a donatorilor de carte, dar si un moment artistic sustinut de elevi ai Scolii Gimnaziale nr. 8 din Resita”, au anuntat reprezentantii Primariei Resita. Actiunea se va desfasura la sediul Primariei Municipiului Resita, in sala de sedinte, parter. Ziua Internationala a cartii si a drepturilor de autor se sarbatoreste anual in data de 23 aprilie, fiind initiata de UNESCO in anul 1995, in scopul promovarii lecturii si a drepturilor de autor. In Romania, prin Hotararea de Guvern nr. 293 din 14 aprilie 2005, data de 23 aprilie a fost declarata „Ziua Bibliotecarului”, astfel ca si in tara noastra, incepand din anul 2005, in data de 23 aprilie se sarbatoreste atat  Ziua Bibliotecarului cat si Ziua Internationala a cartii si a drepturilor de autor. 

Hala lugoj
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

3°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 78%

Vant: 6.44 km/h

  • 23 Feb 2018

    Cloudy 7°C 1°C

  • 24 Feb 2018

    Mostly Cloudy 3°C -3°C

Curs Valutar