Aproape un milion de vizualizari in patru zile. Smiley a lansat super piesa si videoclipul ”Oarecare”

Luni, 27 Aprilie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Smiley a lansat super piesa si videoclipul „Oarecare” resita.ro - Smiley a lansat super piesa si videoclipul „Oarecare”

Intr-o zi ca oricare alta, intr-un studio dintr-o margine de Bucuresti, o mana de oameni veseli si talentati, pe numele lor din buletin: Andrei Tiberiu Maria, Marius Pop, Alex Racovita, Mihai Andrei, Vlad Munteanu si Dorian Micu, au venit cu o idee frumoasa si s-au hotarat sa o puna pe note muzicale.

Au numit-o „Oarecare”. ”<<Oarecare>> nu este o piesa pe care aveam intentia sa o lansam in acest moment. Avem multe cantece la studio, care asteapta acea zi potrivita. Este o piesa pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil si datorita mesajului ei simplu si pozitiv: sa iti traiesti viata cu demnitate, sa te bucuri zi de zi de ceea ce ai si sa fii bun, nu te costa nimic”, a declarat Smiley. Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga si produs de HaHaHa Video Production, este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin. Cu o pereche de pantaloni largi, o haina stramta, un melon si celebrul baston, inlocuit si de arcusul unei viori, artistul recreeaza cel mai cunoscut si mai simpatic personaj intruchipat de Charlot – „Vagabondul”. Visator, curios si mereu pus pe sotii, acesta se „trezeste” in mijlocul mai multor intamplari tragic-comice, care starnesc zambetul. „Alaturi de colegii mei de la HaHaHa Production, care si-au asumat cate un personaj in aceasta poveste, am transformat o zi grea de filmare intr-un moment memorabil si plin de umor. << O zi in care nu ai ras este o zi pierduta.>>, cum spunea Charlie Chaplin”, a adaugat artistul. ”Oarecare” este o piesa compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production. Smiley este artistul pop prin excelenta. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica romaneasca nu mai arata la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltura si dorinta de a zambi. Orice postura, de producator, interpret, compozitor sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar