Yam Yam

Fara injuraturi, fara faulturi dure. Parohia Ramna a castigat campionatul de minifotbal organizat de preotii greco-catolici.

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Parohia Ramna a castigat campionatul de minifotbal organizat de preotii greco-catolici. resita.ro - Parohia Ramna a castigat campionatul de minifotbal organizat de preotii greco-catolici. foto :bru.ro

Centrul pentru Pastoratia Tineretului din Eparhia de Lugoj impreuna cu ASTRU eparhial Lugoj a organizat la Lugoj, in sala de sport „Lavinia Milosovici” a patra editie a Campionatului de Fotbal pentru tineret la nivel eparhial.

In competitie s-au inscris nu mai putin de 12 echipe din parohiile Eparhiei de Lugoj (Arad, Budint, Caransebes, Carpinis, Chisineu Cris, Cugir, Lugoj, Ohaba Forgaci, Parta, Ramna, Sintea Mare si Valea Lunga). Echipele au fost formate din 6 jucători (un portar si 5 jucatori de camp). Echipa din Ramna a castigat competitia avand 3 puncte avans fata de ocupanta locului II, Carpinis. Pe locul III s-a clasat echipa parohiei din Arad.

Grupele au fost urmatoarele: Grupa I – Carpinis, Lugoj, Caransebes si Valea Lunga; Grupa II – Ohaba Forgaci, Chisineu Cris, Cugir si Arad; Grupa III – Ramna, Sintea Mare, Budint si Parta. Cele 3 echipe castigatoare de grupa au fost: Carpinis, Arad si Ramna.

In faza superioara a competitiei s-a jucat in sistem fiecare cu fiecare, consemnandu-se urmatoarele rezultate:

Carpinis – Arad 5 – 1
Arad – Ramna 0 – 5
Carpinis – Ramna 0 – 7

 

 

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

22°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Iun 2018

    Thunderstorms 27°C 16°C

  • 22 Iun 2018

    Thunderstorms 22°C 12°C

Curs Valutar