Cadou de 1 iunie. Ce s-a intamplat cu tufele si cu spatiul unde stateau cainii fara stapan

Luni, 04 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Ce s-a intamplat cu tufele si cu spatiul unde stateau cainii fara stapan resita.ro -Ce s-a intamplat cu tufele si cu spatiul unde stateau cainii fara stapan

Primaria Bocsa a facut o investitie de cateva sute de mii de lei si a schimbat infatisarea unei zone aflata in Bocsa Montana.

Pentru ca pana acum banii au mers in alte locuri considerate prioritare de administratia locala, primarul Eugen Cismaneantu s-a gandit ca nu ar fi rau sa le faca o surpriza copiilor din localitate. Administratia locala a alocat nu mai putin de 170.000 de lei si a amenajat un parc. ”Ceea ce am avut inainte nu se putea numi parc. Am curatat locul, am montat jocuri si tobogane pentru copii, banci pentru parinti si am amenajat spatiul verde. Totul a durat aproximativ doua luni”, a declarat Cismaneantu pentru resita.ro. Banii investiti provin din bugetul local, iar inaugurarea parcului ar putea avea loc chiar de 1 iunie, daca nu cumva localnicii isi doresc ca deschiderea sa aiba loc mai repede. Primaria Bocsa mai are in plan amenajarea unui loc de joaca si in Bocsa Romana.  

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Predominant insorit

24°C

Resita

Predominant insorit

Umiditate: 77%

Vant: 6.44 km/h

  • 15 Aug 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

  • 16 Aug 2018

    Partial inorat 27°C 18°C

Curs Valutar