Copiii urca pe scena la Caransebes. Cel putin cinci trupe de teatru participa la “Tibiscum Art"

Miercuri, 06 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Cel putin cinci trupe de teatru participa la “Tibiscum Art" resita.ro - Cel putin cinci trupe de teatru participa la “Tibiscum Art"

Casa de Cultura “George Suru “ din Caransebes va gazdui sambata prima editie a Festivalului national de teatru pentru copii si tineret “Tibiscum Act”.

Evenimentul cultural se vrea unul de exceptie inca de la debut, astfel ca au fost invitate sa urce pe scena trupe de copii din intreaga tara. Si-au anuntat deja prezenta trupele: Teatrix din Arad, Phantasia din Craiova, Ego-Spero si Arttis din Satu Mare. In fata spectatorilor va mai urca si trupa de teatru „Credo” a Centrului de voluntariat „Alexandra Florea” al Episcopiei Caransebesului, alaturi de copii de la Colegiul National „Traian Doda”, Colegiul National „C.D. Loga” si Junii Gugulani, care au pregatit mai multe momente artistice. La manifestare trebuia sa participle si trupa de teatru “Bela Lugosi“, insa acestia si-au anulat deplasarea la Caransebes. Spectacolele au loc sambata, incepand cu ora 10, premiile urmand a fi decernate cu incepere de la ora 16.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar