Audienta gratuita. Sambata are loc ”Ziua portilor deschise” la Camera Notarilor Publici din Resita

Miercuri, 06 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Sambata are loc „Ziua portilor deschise” la Camera Notarilor Publici din Resita resita.ro - Sambata are loc „Ziua portilor deschise” la Camera Notarilor Publici din Resita

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) organizeaza sambata, 9 mai, „Ziua portilor deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale si sediile secundare judetene.

Actiunea este realizata in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania in baza Protocolului de Colaborare incheiat intre cele doua institutii si reprezinta un prim pas in dezvoltarea unor proiecte ample de educare si informare a cetatenilor cu privire la serviciile notariale.

Cu prilejul acestui eveniment notarii publici vor oferi publicului informatii gratuite pe teme notariale. Dintre temele pe care se pot solicita consultatii juridice in materie notariala mentionam:

·         procedura succesorala notariala;

·         lichidarea pasivului succesoral, cu acordul tuturor mostenitorilor;

·         procedura divortului;

·         redactarea inscrisurilor cu continut juridic;

·         autentificarea inscrisurilor;

·         legalizarea copiilor de pe inscrisuri;

·         efectuarea si legalizarea traducerilor;

·         eliberarea de duplicate de pe acte;

·         numirea custodelui sau a curatorului special;

·         primirea in depozit a bunurilor, a inscrisurilor si a documentelor prezentate de parti, precum si a sumelor de bani, a altor bunuri, inscrisuri sau documente gasite cu ocazia inventarului succesoral.

Actiunea ”Zilele portilor deschise” se va desfasura la Camera Notarilor Publici din Resita, intre orele 9 si 13, pe strada Lunca Pomostului Bl. A10, Sc. 2, Ap. 2. Informatii se pot obtine si la numarul de telefon 0255.21.12.80

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

-5°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 72%

Vant: 8.05 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow Showers 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Snow 1°C 0°C

Curs Valutar