Gara Resita Nord arata de parca ar fi abandonata. CFR somata de primarie sa faca curat si sa deschida toaleta

Duminică, 17 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Gara Resita Nord arata de parca ar fi abandonata resita.ro - Gara Resita Nord arata de parca ar fi abandonata sursa foto : panoramio.com

 

Numarul tot mai redus de trenuri care circula prin statia Resita Nord i-a facut, se pare, pe angajatii CFR sa nu mai fie atat de atenti cu conditiile pe care le ofera calatorilor.

Acest lucru l-au simtit pe propria piele si putinii calatori ai CFR si REGIOTRANS dar si inspectorii Primariei Resita care au fost zilele trecute in control. Ridicand problema respectarii unei hotarari a Consiliului Local Resita, inspectorii din Primaria Resita au facut o sesizare catre CFR prin care cer remedierea unor probleme. “S-a constatat ca spatiile din zona garii sunt neintretinute: cismelele nu sunt functionale si se afla intr-o stare avansata de degradare, toaleta publica din incinta garii este inchisa, vegetatia nu este cosita, iar parcarea este degradata”, se precizeaza in sesizarea transmisa CFR. Reprezentantii Primariei Resita solicita CFR remedierea in regim de urgenta a problemelor constatate si ameninta cu amenzi intre 500 si 2.500 lei.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar