Imprimă această pagină

Incep evaluarile. Elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a din tot judetul intra in febra testelor

Duminică, 17 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a intra in febra testelor resita.ro - Elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a intra in febra testelor sursa : facebook.com/scoala7

Luni se da startul evaluarilor. Este vorba de elevii care termina clasa II-a, a IV-a si a VI-a, anunta Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Primii care vor intra in febra testelor sunt elevii de clasa a II-a si asta datorita programei care a stabilit ca evaluarile se fac in ordine crescatoare. Elevii de clasa a II-a vor avea prima testare la Limba romana iar proba va fi una scrisa. Marti elevii vor da proba de citire la Limba romana iar pe 20 mai vor fi testati la matematica. Pentru elevii clasei a IV-a evaluarea este programata astfel: 26 mai - Limba romana, 27 mai - Matematica. Evaluarea elevilor la finalul clasei a VI-a incepe pe 2 iunie cu proba de Limba si comunicare si se incheie pe 3 iunie cu proba de Matematica si Stiinte ale naturii. Potrivit Ministerului Educatiei evaluarile la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a sunt programate in perioada 18 mai - 3 iunie.