Yam Yam

Baronul Vela nu doarme, el lucreaza. Primarul crede ca inchide gura gugulanilor si anunta asfaltarea unei strazi

Luni, 18 Mai 2015
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Primarul crede ca inchide gura gugulanilor si anunta asfaltarea unei strazi resita.ro - Primarul crede ca inchide gura gugulanilor si anunta asfaltarea unei strazi foto : resita.ro

Dupa ce resita.ro a tras un semnal de alarma si a sesizat dezastrul de pe drumul care duce spre aeroportul din Caransebes, Marcel Vela  a reactionat.

Primarul a anuntat ca strada va fi asfaltata in cateva saptamani iar carasenii care au investit in cartier se vor bucura in sfarsit de un drum fara gropi. Incercand sa se scuze pentru gropile de care nu s-a atins de ani de zile, Vela da vina pe firma care se ocupa de reabilitarea retelelor de apa - canal, pentru situatia existenta. Ceea ce nu vede primarul este faptul ca aproape toate strazile din oras sunt pline de gropi, iar pe-acolo retelele de apa - canal nu au fost inca inlocuite. Ramane de vazut cum va fi asfaltata strada in conditiile in care fondurile alocate asfaltarii provin de la bugetul local. Pe Calea Severinului, dupa asfaltare, au inceput sa apara gropi la cateva zile de la finalizarea lucrarilor, drumarii fiind nevoiti sa carpeasca drumul nou-nout.    

Hala lugoj
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

3°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 89%

Vant: 6.44 km/h

  • 18 Feb 2018

    Rain And Snow 5°C 1°C

  • 19 Feb 2018

    Cloudy 4°C 0°C

Curs Valutar