Yam Yam

Concentrare impresionanta de forte in tot judetul. 300 de politisti ies de Rusalii pe strazi

Joi, 28 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro- Concentrare impresionanta de forte in tot judetul resita.ro- Concentrare impresionanta de forte in tot judetul

Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin a anuntat ca va trimite pe strazi de sarbatoarea Rusaliilor nu mai putin de trei sute de ofiteri si subofiteri.

Carasenii vor vedea politistii atat in zona statiunilor montane, dar si prin localitatile unde se desfasoara rugi. ”Vor fi avute in vedere in special zonele din apropierea lacaselor de cult, dar si zonele unde sunt organizate manifestari culturale unde echipele mixte de ordine si siguranta publica vor adopta cele mai eficiente masuri, in vederea preintampinarii producerii oricaror evenimente negative. O atentie deosebita se va acorda statiunilor turistice:  Muntele Semenic, Muntele Mic, statiunii Baile Herculane si alte zone unde se preconizeaza un aflux numeros de persoane si localitatilor unde se desfasoara  'Ruga satului', respectiv: Bocsa, Dognecea, Maureni, Tirol, Toplet, Terova, Moniom, Apadia, Dezesti, Maru, Rusca Montana, Lapusnicu Mare, Ilidia, Ticvaniu Mic, Varadia, Pojejena, Sichevita, Divici si Carbunari.”, a anuntat conducerea IPJ Caras-Severin. Carasenii trebuie sa mai stie ca si politistii rutieri vor fi prezenti pe toate drumurile nationale din judet si vor actiona cu 9 aparate radar.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

20°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 63%

Vant: 11.27 km/h

  • 22 Iun 2018

    Thunderstorms 21°C 12°C

  • 23 Iun 2018

    Mostly Cloudy 17°C 8°C

Curs Valutar