Yam Yam

Alina Manole trece si prin Resita in cadrul turneului sau. Vezi unde poti sa o asculti

Miercuri, 03 Iunie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro-Alina Manole trece si prin Resita in cadrul turneului sau resita.ro-Alina Manole trece si prin Resita in cadrul turneului sau foto: Vlad Eftenie

Cu o muzica de poveste, reusind sa transforme orice loc de concert intr-un spatiu magic, cu subiecte tabu pe care le abordeaza mai ales cu ironie si umor, Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana.

Dincolo de armonii, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii. Lucru usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice scoase din 2009 si pana in prezent (“Luna Patrata”, “Cu drag”, “Dragoste in 3”, “Fericirea de Luni”). Insotita de muzicieni extraordinari din zona de jazz, artista si-a creat un stil original, fapt care o face greu de incadrat intr-un gen anume. Initial si-a definit singura stilul ca fiind “folk-jazz”. Mai nou, muzica sa si constructiile sale de show sunt numite de catre spectatori sau critici “stilul Alina Manole”. Alina Manole porneste in calatoria muzicala a lunii iunie insotita de pianistul Lyuba Gordievski (un minunat profesionist al clapelor, cu o experienta muzicala remarcabila in tara si strainatate) si de tobosarul Ovidiu Condrea, prezent in muzica Alinei inca din 2011. Povestile muzicale ale „fetei cu Luna Patrata” pot fi ascultate in 11 iunie la Resita, la Vintage Pub. Cu Luna la purtator si purtand in buzunarul rochiei reteta „fericirii de luni”, Alina Manole va asteapta, ca de fiecare data, cu inima si mintea deschisa, catre povestea cea mai fireasca si mai muzicala a iubirilor reale!

{youtube}ZUI6ojwnYLs{/youtube}

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

21°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 86%

Vant: 11.27 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar