Doar la noi se poate asa ceva. Investim mii de euro in parcuri noi dar le lasam pe celelalte de izbeliste

Joi, 04 Iunie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Investim mii de euro in parcuri noi dar le lasam pe celelalte de izbeliste resita.ro - Investim mii de euro in parcuri noi dar le lasam pe celelalte de izbeliste

Grija autoritatilor locale pentru cetatenii orasului in care locuiesc este doar una conjuncturala si doar sa le asigure asa-zisilor edili cateva zile de laude din partea alegatorilor.

Un exemplu vine de la Bocsa unde primarul localitatii, Eugen Cismaneantu, a inaugurat cu mare fast un parc. Oamenii au aplaudat, au laudat intentia primarului insa ...surpriza. Administratia locala nu este in stare sa aiba grija de parcurile deja construite in oras, astfel ca in timp ce unii copii au parte de locuri de joaca nou-noute, altii se joaca in spatii aproape abandonate si in care isi pun viata in pericol. Spatiile de joaca amenajate in urma cu cativa ani nu au mai fost intretinute de ani de zile, nisipul lipsind cu desavarsire, in timp ce iarba nu a mai fost cosita de o perioada buna de timp. Mai multi locuitori din Bocsa spera ca primarul va incerca macar in acest an preelectoral sa schimbe ceva in parcurile din zona si sa demonstreze ca poate si intretine nu doar sa cheltuiasca bani pe infiintarea de parcuri.

{/gallery}bocs{/gallery}

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar