Continua ”macelul” in padurile din Caras-Severin. Doua transporturi ilegale au fost oprite din drumul spre Ungaria

Miercuri, 24 Iunie 2015
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - .Doua transporturi ilegale au fost oprite din drumul spre Ungaria resita.ro - .Doua transporturi ilegale au fost oprite din drumul spre Ungaria

In timp ce responsabilii din Caras-Severin se jura ca transporturile de lemn se fac legal si taierile se fac autorizat, politistii continua sa demonstreze practic ca lucrurile nu sunt asa.

Doua masini incarcate cu lemne au fost oprite langa Lugoj, de politisti. Soferii au incarcat materialul lemnos in Caras-Severin fara sa fie opriti de padurari sau alte organe de control care activeaza in domeniul silvic. Ambele masini aveau ca destinatie Ungaria, conform lugojinfo.ro, insa politistii au oprit transporturile si au confiscat cei 22 de metri cubi de lemn. In urma verificarilor efectuate, polisistii au constatat ca unul dintre soferi, un barbat de 39 de ani, din Sanmihaiu Roman, transporta 6 metri³ de material lemnos (de esenta fag si carpen), fara a detine documente de provenienta. Politistii au mai depistat un alt barbat, in varstă de 33 de ani, in timp ce transporta cu un autotren peste 16 metri³ de material lemnos (de esenta fag si carpen), fara a respecta prevederile legale”, a anuntat IPJ Timis. Cei doi soferi au fost amendati cu cate 2000 de lei fiecare, materialul lemnos fiind predat Ocolului Silvic din Lugoj.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar