75 de tineri asteptati la Raul Alb. Incepe tabara nationala de icoane pictate si masti traditionale

Joi, 25 Iunie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro- Incepe tabara nationala de icoane pictate si masti traditionale resita.ro- Incepe tabara nationala de icoane pictate si masti traditionale foto:resita.ro

Tabara nationala de icoane pictate si masti traditionale incepe saptamana viitoare la Centrul de Agrement Raul Alb, situat la 18 km de Resita.

Anuntul a fost facut de catre organizatorii acestui eveniment: Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Caras-Severin, Ministerul Tineretului si Sportului, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Caras-Severin. La Raul Alb sunt asteptati 75 de tineri cu varsta minima de 12 ani, selectati la nivel national pe baza formularului de candidatura .”Proiectul urmareste valorificarea traditiilor, obiceiurilor si mestesugurilor populare, ca o alternativa de educatie nonformala, formare, dezvoltare si sustinere a unor abilitati si deprinderi a tinerilor. Prin aceasta tabara venim in intampinarea celor care cauta un spatiu in care sa isi dea frau imaginatiei si creativitatii si sa isi dezvolte abilitatile in domeniul artei alternative. Tabara tematica de icoane pictate (pe sticla si lemn) si masti traditionale venetiene, se adreseaza tinerilor care au interes de cunoastere in tematica traditiilor, obiceiurilor si mestesugurilor, care au inclinatii si abilitati de indemanare in domeniul artelor plastice, sau sunt interesati sa-si experimenteze cunostintele si deprinderile practice privind realizare de obiecte decorative”, au anuntat organizatorii.

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar