Chebutiu si Preda obtin prima victorie in instanta. Au reusit stramutarea procesului de la Tribunalul Caras-Severin

Marți, 30 Iunie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Chebutiu si Preda obtin prima victorie in instanta resita.ro - Chebutiu si Preda obtin prima victorie in instanta foto:opiniatimisoarei.ro

Procesul de constituire de grup organizat in care Adrian Chebutiu si sotia lui, precum si Adrian Preda sunt acuzati de devalizarea UCM Resita, a fost scos de pe rolul instantei Tribunalului Caras-Severin.

Magistratii caraseni au hotarat marti sa trimita intreg dosarul la Tribunalul Arad. Acest lucru s-a petecut ca urmare a faptului ca inculpatii au reusit sa obtina o sentinta de stramutare. ”Scoate cauza de pe rolul Tribunalului Caras-Severin si dispune trimiterea intregului dosar Tribunalului Arad spre competenta solutionare, urmare admiterii cererii de stramutare formulate de inculpatii Chebutiu Adrian, Preda Coriolan Adrian si Chebutiu Lacramioara prin decizia penala nr.100/PI/29.06.2015, pronuntata de Curtea de Apel Timisoara – Sectia Penala in dosar nr.814/59/2015. Definitiva. Pronuntata in camera de consiliu, azi 30 iunie 2015”, noteaza judecatorii caraseni in minuta. Asadar, procesul se muta la Tribunalul Arad unde cei doi fosti sefi de la UCMR vor raspunde acuzatiilor aduse de catre procurori.  

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 99%

Vant: 8.05 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar