Dezbateri multe, fapte zero. Doctor inginer Stepanescu mai face o intalnire ”pentru dezvoltarea statiunii Secu”

Miercuri, 01 Iulie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro-Doctor inginer Stepanescu mai face o intalnire ”pentru dezvoltarea statiunii Secu” resita.ro-Doctor inginer Stepanescu mai face o intalnire ”pentru dezvoltarea statiunii Secu” foto:resita.ro

Dupa ce nu a reusit mai nimic notabil in cei sapte ani de cand se afla la conducerea orasului, primarul Resitei, Mihai Stepanescu, anunta cu surle si trambite o noua intalnire consultativa.

De data aceasta cel care se considera edilul Resitei vrea sa afle puncte de vedere vizavi de ”dezvoltarea turistica a statiunii Secu”. Cu siguranta Stepanescu se va trezi cu sala goala, asta in cazul in care subordonatii sai nu vor implora la telefon cativa resiteni sa vina si sa asculte ”strategia” primarului. Resitenii care totusi vor sa auda ce viziune are si cum gandeste Mihai Stepanescu cand vine vorba de altceva decat lautari si vanzari se pot prezenta la Primaria Municipiului Resita, pe 6 iulie, la ora 11:00, in sala de sedinte de la  parter. ”Strategia in domeniul turismului este o etapa necesara in vederea accesarii fondurilor europene nerambursabile in perioada 2014-2020, obiectivele strategiei trebuind sa coreleze obiectivele stipulate in documentele programatice de la nivel national, regional si local cu cele declarate ale Uniunii Europene, in vederea atingerii indicatorilor de program stabiliti in domeniul turismului”, anunta administratia resiteana.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

-5°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 72%

Vant: 8.05 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow Showers 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Snow 1°C 0°C

Curs Valutar