Forte de ordine si de la Timisoara. Zeci de jandarmi mobilizati pentru evenimentele de la Caransebes, Bocsa, Oravita si Turnu Ruieni

Joi, 16 Iulie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Zeci de jandarmi mobilizati pentru evenimentele de la Caransebes, Bocsa, Oravita si Turnu Ruieni resita.ro -Zeci de jandarmi mobilizati pentru evenimentele de la Caransebes, Bocsa, Oravita si Turnu Ruieni

Dupa finalizarea fara probleme deosebite a misiunilor de asigurare a ordinii si linistii publice prilejuite de  „Festivalul de Jazz, editia a XIX-a 2015“, jandarmii caraseni pregatesc misiunile ocazionate de manifestarile religioase si cultural-artistice, ce vor avea loc pe raza judetului Caras-Severin.

Jandarmii vor fi în misiune in localitatile Bocsa, la sarbatorirea Hramului Manastirii „Sf. Ilie“, la Schitul Semenic, cu ocazia Hramului „Sf. Prooroc Ilie” si la Catedrala Episcopala din Caransebes, cu ocazia praznicului „Sf. Prooroc Ilie Tesviteanu“.

Cu ocazia sarbatorilor campenesti, jandarmii caraseni impreuna cu efective  din cadrul Gruparii de Jandarmi Timisoara vor veghea la ordinea si linistea publica in localitatile Oravita, Bocsa, si Turnu Ruieni, in vederea asigurarii unui climat cat mai placut pentru locuitorii participanti si comunitatile mai sus amintite.

“Jandarmii sfatuiesc oamenii ca in aceasta perioada sa respecte prevederile legilor in vigoare si sa manifeste un comportament decent. Cetatenii pot solicita sprijinul  lucratorilor inspectoratului, deoarece acestia vor fi mereu prezenti alaturi de ei pentru rezolvarea prompta a solicitarilor”, a anuntat plt. maj. Marius Sandulescu, purtatorul de cuvant al IJJ Caras-Severin.                                     

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar