Gest umanitar. Jandarmii caraseni au donat sange si bonuri valorice

Vineri, 17 Iulie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Jandarmii caraseni au donat sange si bonuri valorice resita.ro -Jandarmii caraseni au donat sange si bonuri valorice

Mai multi ofiteri si subofiteri din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Caras-Severin au participat vineri la o dubla actiune umanitara.

Constienti ca pot salva mai multe vieti, militarii caraseni au donat sange. Actiunea benevola s-a desfasurat la Centrul de Transfuzii Sanguine din Resita. In urma donarii, jandarmii au primit bonuri valorice pe care le-au oferit unei familii din Otelu Rosu. ”In urma acestei actiuni toate bonurile valorice au fost oferite unei familii greu incercate, din Otelul Rosu, care are nevoie in acest moment de ajutorul nostru, al tuturor. Astfel de activitati au fost si vor mai fi desfasurate de catre jandarmii caraseni, din dorinta de a fi aproape, de a veni in sprijinul cetatenilor acestui judet atunci cand acestia au nevoie de noi ca si oameni”, a declarat plt. maj. Marius Sandulescu, purtator de cuvant in cadrul IJJ Caras-Severin.

                                                 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-7°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 99%

Vant: 4.83 km/h

  • 19 Dec 2018

    Mostly Cloudy -3°C -7°C

  • 20 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -4°C

Curs Valutar