I-au amendat si i-au pus pe tren. Caraseni comercianti de iedera pedepsiti aspru la Timisoara

Vineri, 17 Iulie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro-Caraseni comercianti de iedera pedepsiti aspru la Timisoara resita.ro-Caraseni comercianti de iedera pedepsiti aspru la Timisoara foto: Politia Locala Timisoara

Zece persoane din Bocsa, care faceau comert ilegal in zona Pietei 700 din Timisoara, au fost luate pe sus de catre politistii locali.

Angajatii Biroului Politia Pietelor au anuntat ca cele zece persoane, trei minori si sapte adulti, comercializau flori fara autorizatie si dormeau peste noapte sub cerul liber, producand si un disconfort cetatenilor orasului. ”Este vorba despre un grup de persoane care vine din localitatea Bocsa, judetul Caras- Severin, care vand flori fara documente legale si de o provenienta greu de stabilit, pe platoul din fata Pietei 700, dand zonei un aspect negativ. Mai mult, de-a lungul timpului au existat si sesizari de la ceilalti comercianti carora persoanele in cauza le fac o concurenta neloiala prin practicarea comertului ilicit. Desi s-au luat masuri in repetate randuri, persoanele in cauza au revenind de fiecare data. Cele zece persoane, toate cu domiciliul in Bocsa, au fost depistate dormind pe spatiul verde din fata pietei. Sase dintre adulti au fost sanctionati la Legea 61/1991 republicata pentru constituirea unui grup in scopul savarsirii de actiuni ilicite si la Legea 12/1990 pentru comercializarea plantelor, fiind confiscate si 50 kg de iedera. In baza protocolului de colaborare pe care Politia Locala Timisoara il are cu Politia Transporturi Feroviare, cei in cauza au fost trimisi spre localitatea de domiciliu cu trenul Timisoara – Resita”, au anuntat politistii locali timisoreni.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-7°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 99%

Vant: 4.83 km/h

  • 19 Dec 2018

    Mostly Cloudy -3°C -6°C

  • 20 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -4°C

Curs Valutar